lipidy

Může být tuk krystalická látka? (izolace trimyristinu z muškátového oříšku)

Ve výuce chemie je v současné době možné sledovat několik trendů. Jedním z nich je souvislost vyučovaných témat s běžným životem, aby nebyla vyslovena (či byla zodpovězena) častá otázka žáků: „K čemu mi to je?“ Dalším trendem je propojování informací napříč předměty. Hodně společných témat najdeme mezi chemií a biologií.

Přihlásit se k odběru RSS - lipidy

Automatic translation

Můžete využít automatický překlad stránek do následujících jazyků. Výchozím jazykem je čeština. K automatickému překladu využíváme služeb GTranslate.
You can use automatic translation of the pages into the following languages. The default language is Czech. We use GTranslate services for automatic translation.

Czech English French German Italian Portuguese Russian Spanish

e-Mole zpravodaj

Objednejte si zasílání novinek e-mailem! Váš e-mail bude použit pouze k zasílání informací o novinkách na našem webu. Odebírání e-mailového zpravodaje můžete kdykoli zrušit (váš email bude z naší databáze trvale odstraněn).